Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde Devir Teslim Töreni Yapıldı
banner229

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Şındak, görevi Rektör Vekili Prof. Dr. Cemalettin Erdemci’den devir aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen Rektörlük Devir-Teslim töreni sosyal mesafe kuralları içerisinde yapıldı.

Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak’a yeni görevinde başarılar dileyerek: “ Üniversitemize 8 yıldır beraber emek veriyoruz. Üniversitemizin Tarım ve Hayvancılık alanında ihtisas üniversitesi olması için verdiğiniz emekler takdire şayan bu görevi iyi bir şekilde yürüteceğinize canı gönülden inanıyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Cemalettin Erdemci konuşmasının ardından rektörlük cübbesini Siirt Üniversitesinin yeni Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’a giydirdi.

Törende konuşan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, yaptığı hizmetlerden dolayı Rektör Vekili Prof. Dr. Cemalettin Erdemci’ye teşekkür ederek; “Uzun yıllardır birlikte çalışmaktan dolayı mutluluk duyduğum çok değerli hocamız Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ile  bundan sonrada bilirlikte çalışarak Üniversitemizi bilimin ışığında daha ileriye taşımaya devam edeceğiz.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak, Prof. Dr. Cemalettin Erdemci’ye çiçek takdim etmesi ardından tören son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.