Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde 2 Doktora ve 4 Yüksek Lisans Programı Açıldı
banner229

Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı olarak ikinci öğretim Eğitim Programları ve Öğretim Tezli Yüksek Lisans Programı, Fen Bilimleri Enstitüsü’ne bağlı Matematik Doktora Programı ile Bahçe Bitkileri Tezli Yüksek Lisans Programı ve son olarak da Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne bağlı Veterinerlik Cerrahisi Doktora Programı ile Beden Eğitimi ve Spor Tezli Yüksek Lisans Programları üniversitemiz bünyesinde açılması 16 Ekim 2019 tarihli YÖK Yürütme kurulu toplantısında incelenerek uygun görüldü.

Bahar döneminde öğrenci alması planlanan lisans üstü programlar hakkında bilgi veren Siirt Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Murat Erman; “Her geçen gün güçlenen akademik kadrosu ve gelişen alt yapısı ile enstitülerimiz farklı anabilim dallarında lisansüstü eğitim programları açılması için gerekli çalışmalara devam ediyor. 12 yaşında genç ve dinamik olan üniversitemizin bu yıl itibariyle 10  doktora,  43 yüksek lisans olmak üzere toplamda 53 lisans üstü programlarında 1.000’e yakın lisans üstü öğrencimiz bulunmakta.” dedi.

Lisans üstü eğitim başvuruları hakkında ayrıntılı bilgiye ilgili enstitü sitelerinden ulaşmak için www.siirt.edu.tr sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.