Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Yeşillendirme Çalışmaları Devam Ediyor
banner229
Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesinde, yaşanılabilir doğa dostu bir yerleşim alanı için yeşil alan çalışmalarına başlandı.
Çevre-Toplum ilişkisinin yerleşke içerisinde geliştirilmesi, günümüzde yaşanan toprağın bozulması, su, atmosfer ve ormanların kirlenmesi gibi faktörlerin yerleşke içerisinde azaltılması, doğayı kirleten bütün unsurların etkilerinin giderilmesi ve çevresel farkındalık yaratmak amacıyla yola çıkılan uzun soluklu projenin ilk adımı olarak Siirt Üniversitesi bünyesinde kurulan Yeşil Alan Müdürlüğü ile birlikte yerleşke alanı içerisinde ki uygun alanları yeşillendirme çalışmalarına başladı.
Yeşillendirme çalışmalarının sonunda Siirt Üniversitesi yalnızca yerleşke alanı olarak değil, kurulması planlanan çevre toplulukları ve çevre eğitimi ile Doğa Dostu bir üniversiteye dönüşmeyi planlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.