Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Teknik İnceleme Ekibi Malatya´ya Uğurlandı
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve üniversite üst yönetimi Malatya ilinde hasar tespit çalışmaları yapmak üzere görevlendirilen Mühendislik Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ve Teknik Bilimler MYO öğretim üyelerini uğurladı.

Siirt Üniversitesinin Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Durmaz, Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğruyol, Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Veysel Yavuz, Ar. Gör. Abdülillah Yılmaz; Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Tosunlar ve Teknik Bilimler MYO İnşaat Bölümünden Öğr. Gör. Ersin Ayhan, Malatya ilinde hasar tespit çalışmaları yapmak üzere görevlendirildi.

Yapı statik uzmanları ve mimarlarından oluşan bu 5 kişilik İleri Düzey Teknik İnceleme Ekibi beton kalitesi, donatı ve yıkım sebebini incelemek ve test etmek üzere Malatya ilimizde çalışmalarda bulunacaklar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.