Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi, “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020″ ye Katıldı
banner229

Siirt Üniversitesi,Türk üniversitelerinin yurt dışında dijital ortamda tanıtılması amacıyla Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020″ye katılarak uluslararası öğrenci adaylarıyla buluşuyor.

20-21-22 Temmuz 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek fuara, Türkiye’den toplam 176 üniversite katılıyor.

Öğrenciler, fuar süresince geçekleştirilecek interaktif sunumlarla tercih etmek istedikleri bölümler ve programlar hakkında ayrıntılı bilgi alabilecek. Fuar kapsamında Hall 7 alanında ki Siirt Üniversitesi  standına https://www.virtualfair-yok.gov.tr/ adresinden kayıt işlemlerini gerçekleştirdikten sonra https://virtualfair-yok.gov.tr/stand/234 adresinden de ulaşılabilecek.

Uluslararası üniversite olma hedefiyle, yabancı uyruklu öğrenci sayısını her yıl istikrarlı bir şekilde artıran Siirt Üniversitesi,  20-22 Temmuz tarihlerinde “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020”de Hall 7 deki standını ziyaret eden uluslararası öğrencilerin online sorularını cevaplayacak.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.