Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü “Veterinerlik İç Hastalıkları Anabilim Dalı”nda Doktora Programı Başvuruları Başladı
banner229

Siirt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünün ilk programı olan “Veterinerlik İç Hastalıkları Anabilim Dalı doktora programı başvuruları başladı. Başvurular için http://basvuru.siirt.edu.tr adresinden 22-26 Temmuz 2019 saat 23.59 ‘a kadar yapılacak.

Her geçen gün güçlenen akademik kadrosu ve gelişen alt yapısı ile enstitümüz farklı anabilim dallarında lisansüstü eğitim açılması için gerekli çalışmalara devam ederek eğitim kalitesinde bayrağı daha yüksek yerlere getirmeyi hedefleniyor.

Sağlık Bilimleri Enstitüsünün ilk programı olan “Veterinerlik İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda” doktora öğrencisi olabilmek için Veteriner Fakültesi diplomasına sahip olmak, YÖK tarafından kabul görülen yabancı dil ve ALES sınavlarından ve Siirt üniversitesinin Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğine uygun olarak yeterli puanları almak gerekmekte.

Ayrıntılı bilgi için: http://sabe.siirt.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.