Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman’ın Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Erman yayımladığı mesajında; Bayramlar; kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği, birlik ve beraberliğin, manevi ve insani değerlerin yoğun olarak yaşandığı özel günlerdir.

Bizi millet yapan ve kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan ortak manevi değerlerin, yalnızca bu ay ve Ramazan Bayramı ile sınırlı kalmaması, birlik ve beraberliğimizin, toplumsal huzurumuzun ve barışın daim kılınması, en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşünceler ile personellerimizin, öğrencilerimizin, Siirtli hemşerilerimizin, Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.

Prof. Dr. Murat Erman
Rektör

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Besyo siirt 5 yıl önce

Utanmadan bir de bayram mesajımı yolluyor, siirtli halk ve esnafın bir kere arasına girsin ferrarisinden bir inip sokağa çıksın, esnaflar kan ağlıyor, rektör yüzünden 1 tane öğrenci sokaklarda yok, 15 bin öğrenci Siirt e inmiyor bile, h.sonlarini batmana gidiliyor, kezer kampüste bir tane esnaf market çarşı yok öğrencinin kahve cay içeceği bir tesis yok, biz besyo daki hocalar olarak öğretim görevlisi için bir tane tesis yok kezer de, yazıklar olsun bu ferrari rektore, anca çocuğunu resmi araçla okula götürsün..

Avatar
Mehmet sait Aksu 5 yıl önce

Bu besyo kudretten gelmemi, hayırlı Bir aydan çıktık bayram yapıyoruz. Bu ne kin nefret dili rektör şehire inse esnaf kan aglamayacakmi.hayirli bayramlar