Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Rektörü Erman’dan Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğine Ziyaret
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Şındak ve beraberlerindeki heyet  Siirt İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Şengöz ve TÜDKİYEB Genel Başkan Yardımcısı Ali İlbaş’ı ziyaret etti.

Siirt İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Şengöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,Siirt ilinde küçükbaş hayvancılığın gelişmesi yönünde yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Erman ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Şındak’la istişarelerde bulunduklarını söyledi. 

Şengöz, gösterdikleri ilgi ve teveccühlerinden dolayı hem şahsım hem de üyelerimiz adına  Rektör Erman’a şükranlarımı sundu.

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birlik Başkanı Şengöz, bölgemizde küçükbaş hayvancılığın gelişmesine katkılarından dolayı Siirt Üniversitesi senatosuna teşekkür etti.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman,öncelikle tüm birlik başkanı Şengöz’e ve üyelerine teşekkür ederek, özellikle ilimizde küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin gelişmesi adına Üniversite olarak bölgesel tarımsal faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirterek bu tarz faaliyetleri her zaman destekleyeceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.