Bu haber kez okundu.

SİİRT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ERMAN, GÜVENLİK ZİRVESİNE KATILDI
banner229
Bölge Rektörleri Güvenlik Zirvesi, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve YÖK Başkanı Yekta Saraç başkanlığında 24 rektörün katılımıyla Yükseköğretim Kurulu’nda gerçekleştirildi.
Toplantıda, terör olayları nedeniyle bölgedeki yükseköğretim kurumlarında görev yapan personelin ve eğitim gören öğrencilerin yaşanan bu hadiselerden etkilenmemesi için neler yapılabileceği konuşuldu.
İçişleri Bakanı Ala ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç’ın yaptıkları açılış konuşmalarının ardından toplantıya katılan tüm rektörler söz aldı ve üniversitelerinde yaşamış oldukları sorunları dile getirerek, bu sorunların çözümüne ilişkin görüş ve önerilerini aktardı.
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman’ın da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, bölgedeki üniversitelerde eğitim-öğretimlerini sürdüren öğrencilerin ve bu üniversitelerde görev yapan idari ve akademik personelin yaşadıkları akademik ve güvenlik boyutundaki sorunlar bütün yönleriyle ele alındı.
Ayrıca artan terör olayları nedeniyle bölgedeki yükseköğretim kurumlarında görev yapan personelin ve eğitim gören öğrencilerin yaşanan bu hadiselerden etkilenmemesi için alınması gereken kararlar ve atılması gereken adımlar ele alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.