Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Nihat Şındak Atandı
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne 2547 Sayılı Yüksek öğretim Kanunu’nun 13’üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2., 3. ve 7. maddeleri gereğince, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat ŞINDAK, “Siirt Üniversitesi Rektörü” olarak atandı.

Prof Dr Murat Erman'ın istifasıyla boşalan Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne Siirt’i bilen ve ülke genelinde küçükbaş hayvan yetiştiriciliğimde büyük bir atılım sağlayacak olan payetleme projesinin mimari Prof .Dr.Nihat Şındak atandı.

Prof.Dr. Nihat Şındak“Siirt Üniversitesinin Tarım ve Hayvancılık alanında ihtisas üniversitesi olmasını sağlayan küçükbaş hayvan payetleme projesininde fikir babası ve mimarıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu atamaları 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri gereğince yaptı.

PROF. DR. NİHAT ŞINDAK KİMDİR!

Siirt Üniversitesinde Rektör Yardımcısı ve Veteriner Fakültesinin kurucu dekanı olan Prof. Dr. Nihat Şındak, 14 Eylül 1968 yılında Hilvan'da dünyaya geldi.

Prof. Dr. Nihat Şındak eğitimine 1992  yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesinde başladı.Yine Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Doktora yapan Şındak,Veteriner/ Cerrahi Ana Bilim Dalı üzerinde tamamladı.

Prof. Dr. Nihat Şındak’ın Ulusal ve Uluslar arası dergilerde yayınlanan bir çok makalesi bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.