Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcılığına Prof.Dr. Cahit Pesen Atandı
banner229

Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ömer Şahin’in İstanbul Teknik Üniversitesine atanmasının ardından boşalan rektör yardımcılığına hemşerimiz Prof.Dr. Cahit Pesen atandı. Pesen yeni görevine başladı.

1969 yılında Siirt’te doğan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi matematik bölümünden mezun oldu. Akademik kariyerini bu üniversite ile Dicle üniversitesinde yaptı.

2012 yılında matematik öğretimi ana bilim dalında doçent, 2017 yılında profesör oldu. 1995 yılından beri Siirt Eğitim Fakültesinde görev yapan Prof.Dr. Cahit Pesen Siirt Üniversitesinde dekanlık ve genel sekreterlik görevlerini de yürüttü. Çeşitli ders kitapları ve uluslar arası hakemli dergilerde yayımlanan çok sayıda makalesi bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.