Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Patili Dostum Projesini Uygulamaya Başladı
banner229

Siirt Üniversitesi Veteriner Fakültesi tarafından hazırlanan  “Patili Dostum “ uygulanmaya başlandı.

GAP tarafından desteklenen proje aynı fakülteden  Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Akgül’ ün  koordinatörlüğünde yürütülecek Proje ile kedi ve köpeklerin yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çeşitli çalışmalar yapılacak.

Proje kapsamında, ilk olarak Siirt Hayvan Hakları Topluluğuna (SİHAK) kedi-köpek maması ve kedi evleri bağışı yapıldı. Bağışlanan kedi köpek mamaları ile kedi evleri topluluk üyesi öğrenciler tarafından dağıtıldı.

Topluluk üyeleri yaptıkları açıklamada bu zorlu süreçte dostlarımız unutmayan GAP’a ve Siirt Üniversitesine  teşekkür ettiler.

Siirt Hayvan Hakları Topluluğu Projeye bu hafta sonu olan sokağa çıkma kısıtlamasında da devam etti. Şehrin birçok yerinde ekipler besleme çalışması yaparak, bağışlanan kedi-köpek mamalarını dağıttılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.