Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Kurtalan Meslek Yüksek Okulundan Kariyer Günleri
banner229

Kurtalan Meslek Yüksekokulunda 01-02 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Kariyer Günlerinde, öğrencilerin meslek hayatına dair bilgi ve tecrübelerini arttırmak amacıyla düzenlenen etkinliklerin ilk gününde öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Kurtalan Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen "3. Kariyer Günleri" etkinliğinin 1. Gününe; Kurtalan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet ZİNCİR, Siirt AFAD Müdürü Memet Cahit AKKOYUN, Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin FIRAT, Lineer Metal A.Ş Finans ve Satın Alma Müdürü Zeynel TOKGÖZ katılım sağladı.
Kendilerine ayrılan oturumlarda öğrencilerle bir araya gelen katılımcılar öğrencilere yönelik konuşmalar gerçekleştirdikten sonra öğrencilerden gelen soruları cevapladılar. 

Konukların samimi bir ortamda gerçekleştirdikleri ve öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktardıkları söyleşilerin ardından Siirt Üniversitesi Kurtalan Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Fatih ÇIĞ konuklara teşekkür ederek günün anısına plaket takdiminde bulunarak, tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Programın sonunda Kurtalan Meslek Yüksekokulundan mezun olan Bilal DİLEK ve Kübra KARAATAY öğrencilere deneyimlerini aktardılar.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.