Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Camisinde Her Gün 300 Öğrenciye İftar Verilecek
banner229

 Siirt Üniversitesi’nde (SİÜ), Ramazan ayı boyunca Kezer  merkez kampüsünde bulunan camide öğrencilere ücretsiz iftar yemeği verilecek.

Ramazan ayının eğitim-öğretim dönemine denk gelmesinden dolayı Siirt Üniversitesi'nde final sınavlarına hazırlanan öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için Siirt Üniversitesi Cami İmamı Muhammed Safa Saylık Siirtli hayırseverlerin desteğini alarak her gün 300 öğrenciye ücretsiz iftar verecek.

Bunun üzerine Siirt üniversitesi Kezrer kampüsü içerisinde bulunan Üniversite camisinde her gün 300 öğrenciye iftar yemeği verilmeye başlanacak.

Siirt Üniversitesi Cami İmamı Muhammed Safa Saylık, Ramazan'da ailelerinden uzak olan öğrencilerimiz hem sınavların çalışsınlar hem de iftarlarını yapsınlar istedik. Birçok Siirtli hayır sahipleri vatandaşlarımız, bu uygulamayı duyduktan sonra hayır sahipleri de yardımcı olmak istedi. Bu yıl başlayacak iftar etkinliğimiz inşallah gelecek yıllarda da bu uygulamamız devam edecek" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.