Bu haber kez okundu.

Siirt UltrAslan Taraftar Grubu, 23 Nisan Öncesi Çocukları Sevindirdi
banner229

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde UltrAslan tayfa lise, UNI Siirt Temsilciliği ile birlikte Kurtalan/Gündoğan Köyü ilköğretim Okulunda Ayakkabı- Kırtasiye Malzemesi-23 Nisan Kıyafetleri dağıttılar. 

Siirt UltrAslan Taraftar Grubu Başkanı Mesut Karanfil yaptığı açıklamada, “Çocukların mutlu olması bizleri de mutlu ediyor. Çocuklarımız Türkiye’nin geleceğidir.

Karanfil, Onlar 23 Nisan Çocuk Bayramın da mutlu olsunlar diye hareket ettik. Umuyorum yapmış olduğumuz bu yardım onları bir nebze olsun mutlu etmiştir.

UltrAslan tayfa lise, UNI Siirt Temsilciliği olarak etkinlikte emeği geçen herkese ve taraftarlarımıza teşekkür ediyor ve bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Siirt UltrAslan Taraftar Grubu Öğrencilere, Ayakkabı- Kırtasiye Malzemesi-23 Nisan Kıyafetleri hediyelerinin dağıtımının ardından birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

Okul yönetimi de bu ziyaretten ve destekten duyulan memnuniyetini dile getirerek kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.