Bu haber kez okundu.

Siirt UltrAslan Her Yerde!
banner229

UltrAslan Siirt Taraftar Grubu, Türkiye'nin dört bir yanından köy okullarına yardım yapmaya devam ediyor.

UltrAslan Siirt Taraftar Grubu, geçtiğimiz günlerde hayırsever vatandaşların destekleriyle Bingöl ili Genç İlköğretim Okulu öğrencilerine Ayakkabı ve kırtasiye yardımında bulunmuştu.

Siirt UltrAslan taraftar grubu, "Yetimler Gülsün Dünya Gülsün" sloganıyla, Mardin/Mazıdağı Şanlı ilk-Orta Okulları öğrencilerine Ayakkabı ve Kırtasiye malzemesi yardımın da bulundu.

Mardin/Mazıdağı Şanlı ilk-Orta Okulları öğrencilerine Siirt UltrAslan taraftar grubu hayırsever vatandaşların destekleriyle okul öğrencilerine dağıtılmak üzere 100 adet ayakkabı ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Siirt UltrAslan taraftar grubu Koordinatörü Mesut Karanfil, hayata geçirdikleri "Yetimler Gülsün Dünya Gülsün" projesiyle Gönüllü olarak köy okullarına ulaşmaya gayret ettiklerini kaydederek,“Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz, Tarihimiz, geçmişimiz, kültürümüz, her şeyimiz bu çocuklara emanet olacak” ifadelerini kullandı.

Tek amaçlarının eğitime katkıda bulunmak olduğunu vurgulayan Karanfil, "Elimizin ulaştığı her yere yardımda bulunacağız inşallah. Yardıma muhtaç olan kardeşlerimizi sevindirmiş olacağız" dedi.

Öğrencilerin yapılan yardımlardan dolayı oldukça mutlu oldukları söyleyen okul İdaresi, " Geleceğimiz olan çocuklarımıza destek sunan Siirt UltrAslan taraftar grubuna sonsuz teşekkür ederiz. Getirilen bu yardımlardan dolayı öğrencilerimiz oldukça mutlu oldu" ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.