Bu haber kez okundu.

Siirt Ultraslan, Eruh İlçemize Bağlı Karadayılar Köy Okuluna Yardım Yaptı
banner229
Ultraslan taraftar gurubu hayırsever vatandaşların destekleriyle Eruh ilçemize bağlı Karadayılar köyü ilköğretim okuluna mont, atkı ve kırtasiye yardımında bulundu.
İlimizde birçok köy okuluna yardım yapan Siirt ultrAslan taraftar grubu daha öncede Kurtalan ilçemize bağlı Toytepe Köyü İlkokulu, Şirvan İlçemize bağlı Suluyazı ve Eruh ilçemize bağlı Bozatlı Köyü İlkokulu öğrencilerine giyim, kırtasiye ve çeşitli yardımlarda bulunmuştu.
UltrAslan taraftar grubu Başkanı Mesut Karanfil yaptığı açıklamada, yardım destekleri için özellikle ihtiyaç sahibi köy okullarını seçtiklerini düzenledikleri kampanya ile köy okullarından Eruh ilçemize bağlı Karadayılar köyündeki ihtiyaç sahibi öğrencilere mont, atkı ve kırtasiye yardımı yaptıklarını söyledi.
UltrAslan taraftar grubu olarak çok sayıda ihtiyaç sahibi köy okullarına yardım yaptıklarını ifade eden Karanfil “ilimizde bulunan köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Buna öncülük yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Eruh ilçemize bağlı Karadayılar köyü İlköğretim okulu öğretmenleri, öğrencilere yapılan yardımdan dolayı ultrAslan taraftar grubuna teşekkür ettiler.
Sevinçlerini öğretmenleriyle paylaşan öğrenciler ise ultrAslan taraftar grubuna teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.