Bu haber kez okundu.

Siirt TSO “Whatsapp Danışma Hattı”nı Üyelerinin Hizmetine Sundu
banner229

Üyelerine daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için çalışmalarını sürdüren, bunu yaparken de teknolojik gelişmelerden faydalanan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, WhatsApp Danışma Hattı kurdu.

Hizmet kalitesini teknolojik gelişmelerle destekleyen Siirt TSO üyelerinden gelen talep ve öneriler ile tespit edilen sorunları artık WhatsApp Danışma Hattı üzerinden, daha hızlı ve pratik olarak yanıtlayacak.

Bu uygulama için hazırlanan 0 532 449 78 76 numarayı akıllı telefonlarına kaydeden üyeler, hafta içi 08:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 saatleri arasında öneri, talep ve şikayetlerini anında ve en kolay yoldan yetkililere iletebileceklerdir.

Ayrıca üyeler, odamızca düzenlenen belgeleri online olarak Whatsapp Danışma Hattı’ndan talep edebilecek. WhatsApp hattının kurulmasıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu; “Odamızda görevli personelimiz tarafından değerlendirmeye alınacak olan iletiler, ilgili birimlerle paylaşılarak en kısa sürede çözüme kavuşturulacak ve mesaj sahibine geri dönüş yapılacak.

O an için Odamıza gelme imkânı bulunmayan üyelerimiz, WhatsApp Danışma Hattı sayesinde istedikleri tüm bilgi ve belgelere en kısa sürede ulaşma şansı yakalayacak. “ dedi.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, “Üyelerimize daha iyi hizmet vermek ve her alanda güçlü bir Siirt yaratmak için kendimizi her geçen gün geliştiriyor, teknolojik kolaylıklarla çalışmalarımızı destekliyoruz.

Üyelerimize daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için kullanıma açtığımız “WhatsApp Danışma Hattı” sayesinde, hem üyelerimizle daha kolay iletişim kuracağız hem de talep ve önerileri en kolay yoldan çözüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siirt sevdalısı 3 yıl önce

Adam gibi adam Siirt i böyle kişi yönetmeli ama yok ila toprağa ağaları yönetecek neyse halkı memnunsa sorunda yokturrrrr....