Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Öncülüğünde İstanbul’a Yapılan Ziyaret Meyvesini Vermeye Başladı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde İstanbul da gerçekleştirilen yatırımcı ziyaretleri meyve vermeye başladı.

Fizibilite çalışması için Siirt’e gelen ERTEN Gömlekleri Yönetim Kurulu Başkanı Nezir ERTEN ilimizde yapacağı yatırımlar için çalışmalara başladı.

MAT TRİKO Yönetim Kurulu Başkanı Sedat MAT Siirt’teki yatırımının ilk ayağı olan Yatırım Teşvik Belgesi başvurusunu başlattı. 

İmza törenine Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Abdulkadir Demirhan, Siirt DİKA Koordinatörü Ekrem Dirican ve Organize Sanayi Müdürü Bahattin Çelik hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan Siirt TSO Başkan Vekili Kadir DEMİRHAN Başkanımız Güven Kuzu’nun girişimleri ile bizler İstanbul’da bulunan Siirtli tekstil fabrikalarını gezmiştik,fabrika sahipleri ile birebir görüşerek kendilerine memleketlerine yatırım yapmaları için ilimize davet etmiştik.

Bugün ilimize gelerek yatırım teşvik belgesi almaya gelen yatırımcılara teşekkür eden Demirhan,yapılan İstanbul ziyaretlerinin meyve vermeye başladığını dile getirerek yapılacak yatırımların hayırlı olmasını dile getirdi.Yatırımcı çekme çabalarının devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.