Bu haber kez okundu.

Siirt TSO İle Vakıf Katılım Bankası Arasında Protokol İmzalandı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ile Vakıf Katılım Bankası Siirt Şubesi arasında Oda üyelerinin uygun koşullarda tüm banka hizmetlerinden istifade etmesine imkan sağlayan ticari protokol anlaşması imzalandı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ile Vakıf Katılım Bankası Siirt Şubesi arasında Oda üyelerinin uygun koşularda kredi kullanımı ve tüm bankacılık hizmetlerinden istifade etmesine imkan sağlayan ticari protokol anlaşması Siirt TSO Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Vakıf Katılım Bankası Müdürü Yasin Fidancı tarafından Siirt TSO’da imzalandı.

Protokol töreninde bir değerlendirme yapan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Oda olarak üyelerin finansmana ulaşma hususunda önemli girişimler yaptıklarını belirterek, “Bugün Siirt Ticaret ve Sanayi Odamız ile Vakıf Katılım Bankası A.Ş. arasında Odamız üyelerinin uygun koşullarda kredi kullanımı ve tüm bankacılık hizmetlerinden istifade edebilmesine imkan tanımak için hazırlanmış olan Protokolümüzü imzalamak için bir araya gelmiş bulunmaktayız.

İçinden geçmekte olduğumuz pandemi sürecinde iş dünyasının en önemli beklentilerinin başında uygun koşullarda finansmana ulaşma gelmektedir. Siirt iş dünyasının bu beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verme adına odamız tarafından çok yoğun çalışmalar ve girişimler yapılmıştır. Bu çalışmalarımızdan biri de bankalarla ticari protokoller imzalamaktır.

Bugün Vakıf Katılım A.Ş. ile imzalayacağımız protokolün hazırlanmasında bizlere büyük destekler veren Vakıf Katılım Bankası Müdürü Yasin Fidancı’ya teşekkür ediyor, protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İmza töreninde Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı  Abdülkadir Demirhan da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.