Bu haber kez okundu.

Siirt TSO'dan Rektör Şındak'a “Hayırlı Olsun” Ziyareti
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu ve Başkan Yardımcıları Fuat Özgür Çalapkulu ve A.Kadir Demirhan, Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Nihat Şındak ’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Gerçekleşen ziyarete, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Başkan Yardımcıları Fuat Özgür Çalapkulu ve A.Kadir Demirhan,rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektör Şındak’ı tebrik ederek yeni dönemde başarılar dilediler.

Başkan Kuzu,"Öncelikle Siiirt Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Sayın Prof. Dr. Nihat Şındak ’a hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Üniversite ve sanayi arasındaki işbirliğinin şehrimize ve ülkemize çok ciddi katkılar sağlayacağı aşikârdır.

Bu çerçevede memleketimizin kalkınması için üniversitemizin tecrübesinden daha fazla yararlanmalıyız. Üniversitemiz ile işbirliği konusunda bizlere düşen ne görev olursa elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine gösterdikleri nezaketten ve ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Amacının, Siirt Üniversitesi’nin, Türkiye’de daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışmalarda bulunmak olduğunu ifade eden Rektör Şındak, “Siirt Üniversitesi'nin gerek kamu kurum ve kuruluşları gerekse yerel yönetimleri ile güç birliği içinde çalışacağını belirterek Özellikle üniversite ile sanayi işbirliğine daha çok önem vereceğiz. Bu konuda STSO ile de önemli işbirliği ve proje çalışmaları yürüteceğimize inanıyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.