Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Kuzu’dan 14 Eylül Siirt’in Şeref Günü Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Atatürk’ün Siirt’e gelişinin 104. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Siirt’e teşriflerinin 104. yıl dönümünde bir mesaj yayınlayan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Atatürk’e çok şey borçlu olduğumuzu belirtti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Osmanlı İmparatorluğu’nun durumunu görerek öncesinden bütün Anadolu’yu adım adım gezdiğini ve bu kapsamda 14 Eylül 1916’da Siirt’e geldiğini belirten Kuzu, “Atatürk’ün ilimize teşriflerinin 104. yıl dönümünü büyük bir gurur ve mutlulukla kutluyoruz.

Dünyada eşine az rastlanan büyük bir devlet adamı Atatürk’e ne kadar çok şey borçlu olduğumuzu her geçen gün daha iyi anlıyoruz. O Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini attığı gibi dünyada birçok ülkeye örnek olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Siirtli hemşerilerimin ve üyelerimizin “14 Eylül Şeref Günü”nü kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.