Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Kuzu: “Nefes Kredisine Kamu Bankaları da Dâhil Edildi”
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu , Nefes Kredisi projesine Ziraat Bankası, Halk Bankası ile Vakıfbank’ın da dâhil edildiğini müjdeledi.

Başkan Kuzu, “Üyelerimizin Nefes Kredisi imkânından faydalanabilmeleri için gerekli tüm kaynaklarımızı açtık. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz nezdinde, 3 bankayla daha protokol imzaladık.” dedi.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, “Bugün itibarıyla, protokol imzaladığımız kamu bankalarımızdan Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank da Nefes Kredisi projemize dâhil olmuşlardır.

Odamıza kayıtlı üyelerimizden, gerekli şartları sağlayan işletmelerimiz, kamu bankalarımızdan da kredi kullanabileceklerdir. Siirt TSO olarak üyelerimizin yaralarını sarmaya devam ediyoruz.

Kamu bankaları tarafından da başlatılan Nefes Kredisi’nin üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Başkan Kuzu, üyelerimizin salgın sürecini en az zararla atlatmaları için ellerinden gelen katkıyı Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak sağladıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.