Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Kuzu'dan AK Parti Milletvekili Gül’e Ziyaret
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül’ü TBMM’deki çalışma ofisinde ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, AK Parti Milletvekili Mervan Gül’ü ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Tamamlanan seçim süreci sonrasında, 28.Dönem Siirt Milletvekilimiz Sayın Mervan Gül’ü meclisteki makamında ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulunduk.

Başkan Kuzu, Milletvekilimiz Sayın Gül’e bu dönemde görevinde başarılar diliyor, misafirperverlikleri ve yapıcı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum “dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül de Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu’ya ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Ziyarette, ilimiz ekonomisi ile ilgili güncel konular değerlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.