Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’nun Annesi Toprağa Verildi
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu’nun annesi merhume Vecide Kuzu toprağa verildi.

Önceki gün vefat eden merhume Vecide Kuzu, Abdulkerim Kuzu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Musa Mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Siirt Valisi Belediye Başkanvekili Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu üyesi Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, iş insanları, sanayiciler, siyasi parti ve STK temsilcileri ile birlikte çok sayıda Siirtli vatandaşlar katıldı.

Ensar Camide yapılan taziyeye TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, ATO Başkanı Gürsel Baran, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel, bazı ticaret odaları başkanları taziye yerine çelenk göndererek taziyelerini lettiler.

Bizler de Medya Siirt olarak, Servet, Gökçen, Güven ve Özen Kuzu’nun da annesi olan merhume Vecide Kuzu’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.