Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"ne ilişkin yaptığı açıklamada, kadınların gücü, toplumların medeniyet ölçüsü olduğunu söyledi.

Kuzu, "Kadınlarımız iş hayatında daha çok yer alsın. Daha fazla kadın girişimcimiz olsun. Bizi doğuran, büyüten, hayat ortağımız, insanlığın bu güzel yüzüne saygıda ve değerde asla kusur etmeyelim.

Ailemizin temel direği kadınlarımız sanatta, sporda ve diğer alanlarda olduğu gibi iş dünyasında da büyük başarılara imza atmaktadır. Çok daha fazlası için de potansiyelimiz ve gücümüz olduğunu biliyorum. Bu duygularla bütün kadınlarımızın bu anlamlı gününü bir kez daha kutluyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.