Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’dan Kan Bağışı Çağrısı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve ilimiz dahil birçok ilde hissedilen depremde yaralanan vatandaşların kan ihtiyacı için kan bağışı çağrısında bulundu.

Başkan Kuzu, yapmış olduğu çağrıda “Üyelerimize ve milletimize çağrı! Ülkemizi etkileyen deprem sonrasında Kızılay Genel Merkezi kan bağışı çağrısı yaptı. Yaralı vatandaşlarımız için oluşacak kan ihtiyaçlarına siz de bulunduğunuz il ve ilçelerdeki Kızılay merkezlerinden kan bağışında bulunabilirsiniz.

Başkan Kuzu, Biz de Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize kan bağışında bulunmaları konusunda mesaj çekiyoruz. Siirt Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimiz kan bağışı için gerekli hassasiyeti göstereceklerdir.Kan bağışında bulunalım.18-65 yaşındaki sağlıklı tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” dedi.

Güven Kuzu; ilimiz dahil birçok ilde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.