Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’dan  “Babalar Günü” Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, babaların öncelikle çocuklarının mutluluğunu düşündüğünü belirtti.

Kuzu, babalar günü nedeniyle yayınladığı mesajda, "Babalar büyük bir özveri ile çocuklarına ömür boyu maddi-manevi her türlü desteği vererek, bir fedakârlık timsalini oluşturmaktadırlar. Babalar, kendi mutluluklarından önce çocuklarının mutluluğunu düşünen erdemli insanlardır. Sevgisini her zaman üzerimizde hissettiren, dün de bugün de yarın da hep yanımızda olan babalarımızdır.

Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, çocuklarını bir fidan yetiştirir gibi özenle büyüten babalarımız, çocuklarının geleceğe umutla bakan, toplum ve millet sevgisini kazanmış, ailelerine ve ülkelerine faydalı birer birey olmaları için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.

Çocuklar olarak sadece babalar gününde değil, yılın her gününde onlara saygı ve sevgi gösterebilmeli, sağladıkları imkânları en iyi şekilde değerlendirerek ülkesine, milletine layık evlatlar olabilmeliyiz. Bu babalarımıza verebileceğimiz en büyük hediyedir."dedi.

Kuzu, mesajının son bölümünde ilde bulunan tüccar ve sanayiciler başta olmak üzere tüm babaların babalar gününü kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.