Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Üye Ziyaretlerine Bulundu
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Siirt Park AVM’de üyeleri ziyaret ederek,sorun taleplerini dinledi.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, ziyarette firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alarak, sorun ve taleplerini dinleyerek,İlimiz ve bölge ekonomisine sağladıkları katkılardan dolayı firma sahibi ve yöneticilerine teşekkür etti. 

Ziyaretlerine ilişkin açıklama yapan Başkan Kuzu, üye ziyaretlerini çok önemsediklerini ifade ederek; “Bugün Siirt Park ve Güres Caddesi’nde faaliyetlerini sürdüren Üyelerimizin bir kısmını ziyaret ettik. Hasbihal ettik, sorunlarını dinledik, her zaman yanlarında olduğumuzu vurguladık. Üye ziyaretlerimize devam edeceğiz. Onların görüşleri, talepleri bizim yol haritamızın temel yapı taşlarından biridir” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.