Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, OSB Yatırımlarını Yerinde İnceledi
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi (STSO) Başkanı Güven Kuzu ve beraberindeki heyet, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) üretim yapan firmaları ziyaret etti.

Ziyarette, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcıları Fuat Özgür Çalapkulu, Kadir Demirhan ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

İlk olarak Siirt Organize ve Sanayi Bölge Müdürü Habib Öner’i ziyaret eden Başkan Kuzu, OSB ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Siirt TSO heyeti OSB Müdürlüğü ziyaretinin ardından Ekcan Metal A.Ş. yöneticisi Basri Ekinci’yi ziyaret etti. 

Ziyarette Siirt TSO Başkanı Kuzu, Ekcan Metal A.Ş’nin Siirt’e kazandırdığı yeni yatırım alanları ve üretim sahasını gezerek bilgi aldı. 

Ekcan Metal A.Ş. tarafından OSB’de kısa süre içinde kurulacak ve ihracata yönelik Fermuar, Düğme ve Fermuar şeridi (Kürsör) Fabrikasında ilk etapta 400 personelin çalışacağını belirten YCK Grup Tekstil ve İnş.Tic.A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı genç yatırımcı Basri Ekinci, fabrikaların yıl sonu Ekim veya Kasım aylarıında faaliyete geçeceğini belirtti.

Siirt’teki yatırımların Ülke ekonomisine ve Siirt istihdamına katkı sağladığının altını çizen Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Siirt’e yatırım yapmak isteyen yatırımcıları her türlü destekleyeceklerini belirterek, “Siirt gelişiyor, büyüyor ve ihracat yapıyor. Siirt OSB, ilimizin göz bebeğidir, ilimize ve ülkemize katkı sağlayacaktır. Ben süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

İlimizde gerçekleşen yatırımlar, yatırım yapmak isteyenleri de tetikleyecektir. Bu çerçevede ilimizde yatırım yapan Ekcan Metal A.Ş yetkilileri Basri ve Bedri Ekinci kardeşlere özellikle teşekkür ediyorum. Herkesi ilimize yatırım yapmaya davet ediyoruz.

Bizler, DİKA olarak, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimize yatırım yapmak isteyecek herkesin emrinde olacağız. Yeter ki, ilimizde istihdam artsın, ilimizin ekonomi, ülke ekonomisine destek versin.” şeklinde konuştu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.