Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Bülent Erten’i Ziyaret Etti
banner229

Geçtiğimiz ay yapılan Siirt Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi  genel kurulunda yönetimin desteğini alarak başkanlığa seçilen Yüksek  Makine  Mühendisi Bülent Erten’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Başkan Yardımcıları Fuat Özgür Çalapkulu ve Kadir Demirhan Küçük Sanayi Sitesi başkanlığına seçilen Bülent Erten’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Küçük Sanayi Sitesi Yapı yeni yönetimini tebrik eden Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Siirt’e hayırlı hizmetler yapacaklarına inandığını ifade ederek, Başkan Bülent Erten'e başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erten, nezaketinden ve iyi dileklerinden dolayı Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu’ya ve Başkan Yardımcıları Fuat Özgür Çalapkulu ve Kadir Demirhan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.