Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'dan Regaip Kandili Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Regaip Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.   

Kuzu mesajında, mübarek günler ve gecelerin; Müslümanlar için kendilerini denetleme ve iç dünyaları ile hesaplaşma vesilesi olduğunu belirterek yapılan hatalardan dönülmesi için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Kandillerin İslam âlemi için büyük önem arz ettiğini vurgulayan Kuzu, Regaip Kandilini büyük bir manevî coşku içerisinde karşıladıklarını ve bu günde kalplerin yumuşayıp, insanların biraz daha mana âlemine yöneldiğini belirtti.   

Regaip Kandili’nin tüm Müslüman âlemine rahmet getirmesini dileyen Kuzu şunları kaydetti: "Regaip Kandili; Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan mübarek üç ayların başlangıcıdır.

Üç aylar, dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir dönemdir. Bu dönemde toplumumuzdaki şefkat, merhamet ve yardımlaşma duyguları en üst noktaya ulaşmaktadır.   

Barış ve huzurun sağlanabilmesi için üç ayların ve Regaip kandilinin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekmektedir. Bu mübarek gecenin tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta üyelerimiz olmak üzere tüm Siirtli hemşerilerimizin ve tüm İslam Âleminin Regaip Kandilini tebrik ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.