Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'dan Esnaf Ziyareti
banner229

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte üye ziyaretlerine devam ediyor.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Siirt Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Kuzu Çivi, Doğu Prefabrik ve Botan Yapı fabrikalarını ziyaret etti.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, ziyarette firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alarak, sorun ve taleplerini dinleyerek,İlimiz ve bölge ekonomisine sağladıkları katkılardan dolayı firma sahibi ve yöneticilerine teşekkür etti.

İl merkezinde bulunan üyeleri ziyaret ederek devam eden Başkan Kuzu ve beraberindekiler üyelerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, Siirt TSO üyelerine  hayırlı ve bol kazançlı işler diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.