Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu mesajında “Bu yıl 98’inci yıldönümünü kutladığımız, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın istiklal mücadelesinin kazanılarak ordu ile millet bütünleşmesinin bir göstergesi olduğunu, yüzyıllardır bağımsız yaşayan bir milletin, birlik ve beraberliği önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, Milli hafızamızdan asla silinmeyecek bu zaferin kazanılmasında halkın ve askerin  kahramanlığı ile Atatürk'ün önderliği büyük bir etken olmuştur” dedi.

Başkan Kuzu, mesajında bize bu zaferi armağan eden, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanı uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle, Kahraman Gazilerimizi de şükranla andığını, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.