Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
banner229

Cumhuriyetimizin 97. yıldönümü nedeniyle Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, kutlama mesajı yayınladı.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu mesajında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türk Kurtuluş Savaşı mücadelesi sonucu kavuştuğumuz Cumhuriyetin 97. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla karşıladıklarını dile getirdi.

Başkan Kuzu, “Hepimiz millet olarak var gücümüzle çalışmaya devam etmeli, üretmeye ve kazanmaya devam etmeli, kardeşçe birbirimizi kucaklamalıyız.

Milletimizin en önemli dönüm noktası olan Şanlı tarihimizdeki bu günde, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bugüne kadar canlarıyla ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet şükran ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.