Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'dan 10 Kasım Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu: “Mustafa Kemal Atatürk; düşünceleri, başarıları, eserleri, ilke ve inkılâplarıyla yaşadığı her döneme fikirleriyle damga vurmuştur.

10  Kasım, Türk milleti için büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, sahip olduklarının değerini bilerek, Cumhuriyet'in erdemlerine sadakatini ve Atatürk'ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki  kararlılığını gösterme günüdür.” dedi.

Başkan Kuzu: “Her 10 Kasım atmosferinin ruhumuzda oluşturduğu kaçınılmaz hüzne rağmen, taşıdığı anlam bakımından 10 Kasımlar Atatürk’ün fikirlerinin en iyi şekilde anlaşılarak tatbik edileceği günler olarak kalmalıdır.

İnsanlığın  ortak  değerlerine, uygarlığın şekillenmesine büyük katkıda bulunmuş,Türk  Milleti tarihe ve insanlığa mal olmuş bir lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde minnet, rahmet ve şükranla anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.