Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkan Vekili Çalapkulu’dan Üye Ziyareti
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, üye siyaretleri kapsamında Oda Üyesi Abdulaziz Benek’e ait Gökçebağ beldesinde yapımı devam eden Ataköy villalarının inşaat şantiyesini ziyaret etti.

Aziz Ağa Yapı İnşaat Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulaziz Benek tarafından Gökçebağ beldesinde 3 etaptan oluşan 142 Villa inşaatında incelemelerde bulunan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, ilimize böyle güzel bir proje kazandıran Abdulaziz Benek’i kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Ataköy villaları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında Siirt TSO Başkan Vekili Çalapkulu’ya bilgi veren Aziz Ağa Yapı İnşaat Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulaziz Benek, Projenin Ataköyü Müstakil yaşam projesi toplam 142 adet müstakil konuttan oluşuyor.Proje 222.500 m2 alanda planlanmıştır.projenin %7 si yapılaşma alanı geri kalan sosyal ve teknik altyapı alanlarından oluşmaktadır.
46+50+46 3 etap şeklinde inşa edilecek Projenin Haziran 2023 te başladı.

1. Etap Haziran 2024'te proje tamamı ise Haziran 2025 te tamamlanacağını belirtti.

Haziran’dan sonra 2. Etabın kabasının biteceğini belirten Benek, Gökçebağ Ataköy Villarında Hobi bakçeleri, Mescit, Cami, Sağlık Ocağı, Market, Yönetim odasının olacağını, Projeye destek veren Siirt Vali Yardımcısı Gökçebağ Belediye Başkan Vekili Fatih Kurt’a teşekkür etti.

Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Abdulaziz Benek, nazik ziyaretleri için Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ve beraberindekilere teşekkür ett

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’na Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ömer Özer ve Genel Sekreter Yardımcısı Derya Çengel Arpacı da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.