Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkan Vekili Çalapkulu’dan Halk Bankası Siirt Şube Müdürü Osman Dirikulu’ya Ziyaret
banner229

Siirt Ticaret ve sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Halk Bankası A.Ş. Siirt Şubesi Müdürü Osman Dirikulu’yu makamında ziyaret etti.

Çalapkulu,Bingöl merkez Halk Bankası Şubesi’ne atanan hemşerimiz Can Kocaer’in boşalan Siirt Halk Bankası Şube Müdürlüğüne atanan hemşehrimiz Osman Dirikulu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Siirt TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Özer ve Genel Sekreter Yardımcısı Derya Çengel Arpacı hazır bulundu.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Halk Bankası Siirt Şubesi müdürlüğü görevine yeni atanan Osman Dirikulu’ya yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileyerek, çalışmalarında başarılar diledi.

Halk Bankası Siirt Şubesi Müdürü Osman Dirikulu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’ya ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.