Bu haber kez okundu.

Siirt Tek Yürek, Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Depremzede Aileleri Yalnız Bırakmadı
banner229

Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremde hayatını kaybeden Vatandaşların ailelerine taziye ziyareti gerçekleştirdi.
DEPREMZEDE AİLELERE TAZİYE ZİYARETİ
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu beraberinde Vali Yardımcısı Mehmet Sert ve kriz masasında görevli bazı kurum müdürleri ile birlikte Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı ve sabır diledi.
Depremzede aileleri konutlarında ziyaret eden Güney Hacıbektaşoğşu, ailelerin acılarını paylaşarak, başsağlığı ve sabır diledi.
DEPREMZEDE HASTALAR ZİYARET EDİLDİ
Deprem bölgesinden getirilerek Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan hastalara geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.
Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Hacıbektaşoğlu, hastaların tedavileri hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür ve Hastane Baştabibi Prof. Dr. Selahattin Vural ve doktorlardan bilgi aldı.
DEPREMZEDE AİLELERİN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu daha sonra Esma Hatun Kız Yurdu ve Gençlik Merkezinde bulunan depremzede aileleri ziyaret etti.
Depremzede ailelerin sorun, talep ve beklentilerini dinleyen Hacıbektaşoğlu, ‘Tüm kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve aziz vatandaşlarımızla birlik beraberlik içerisinde afetzede vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Devletimizin tüm imkân ve kabiliyetleri misafirlerimiz için seferber edilmiştir. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yarılılarımıza acil şifalar diliyorum. Azizi Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.