Bu haber kez okundu.

Siirt'te Uyuşturucu Ticareti Yapan 4 Şahıs Gözaltına Alındı
banner229

Siirt'te uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 4 kişi gözaltına alındı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada,Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, Terör ve Organize Suç Örgütlerinin Finans kaynaklarının kurutulması, Siirt ilinde uyuşturucu madde üretimi, ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik olarak yapılan istihbarı çalışmalar sonucu, organize olarak “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti (TCK:188/3)” ve “Esrar Elde Etmek Amacıyla Kenevir Ekimi Yapmak suçlarını işlediği değerlendirilen Siirt ili Eruh ilçesi Kuşdalı Köyü ve Siirt il merkezinde ikamet eden A.K. M.S.K. S.K. ve O.K. isimli (4) şüpheli hakkında 15.08.2019 tarihinden itibaren Eruh Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Planlı Faaliyet başlatılmıştır.

02 Ekim 2019 tarihinde Eruh Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar doğrultusunda şüphelilerin Eruh İlçesi Kuşdalı Köyünde ve Siirt il merkezinde bulunan evlerinde ve bahçelerinde müşterek olarak icra edilen operasyon sonucu (3) şüpheli ile birlikte;

            -(100) gr. Esrar Maddesi,

            -(10) gr. Skunk İsimli Uyuşturucu Madde,

            -(1) gr. Toz Esrar Maddesi,

            -(4) kök Kenevir Bitkisi,

            -(3) adet Cep Telefonu,

            -(1) adet USB Flash Bellek ele geçirilmiştir. 

Söz konusu olayla ilgili olarak ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konularak yakalanan (3) şüpheli gözaltına alınmış olup, (1) şüphelinin yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.