Bu haber kez okundu.

Siirt'te Uyuşturucu Operasyonunda: 2 Tutuklama
banner229

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler 9 ayrıu hedefe yaptığı operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu ele geçirirken,2 şahıs tutukladı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada;Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce projeli çalışma kapsamında, 21.09.2021 günü saat 06:30'da; il merkezimizde 5 hedef ve cezaevinde tutuklu bulunan 4 hedef olmak üzere toplamda 9 hedefe yönelik operasyon yapılmış olup çalışma kapsamında farklı zamanlarda 12 adet yakalama yapılmış, bu yakalamalarda; toplam 16,36 gram metamfetamin, 1,3 gram kokain, 5,1 gram eroin ve 1,75 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. 

Operasyon kapsamında 2 şahıs tutuklanmış, 1 şahıs adli kontrolle serbest kalmış, cezaevinde tutuklu olan 4 şahsın işlemleri devam ederken 2 firar şahsın yakalamaya yönelik çalışmaları devam etmektedir.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.