Bu haber kez okundu.

Siirt'te Türkiye Belediyeler Birliği Üye Seçimi Yapıldı
banner229

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisinde Siirt'i temsil edecek olan 3 asil, 2 yedek üyenin seçimi Siirt belediyesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Siirt’te 12 belediye başkanının katılımıyla, Türkiye Belediyeler Birliği'ne (TBB) Üye seçimleri yapıldı.

Siirt Belediyesi konferans salonunda Eşbaşkan Berivan Helen Işık’ın divan başkanlığı yaptığı toplantıya, il, ilçe ve beldelerden 12 belediye başkanı katıldı. Daha sonra Türkiye Belediyeler Birliği üye seçimine geçildi.

Yapılan gizli oylamada AK Parti Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ile AK Parti Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek Türkiye Belediyeler Birliği asil belediye başkanı üyeliğine seçilirken, AK Parti Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi yedek belediye başkanı üyeliğine, AK Parti Siirt Belediye Meclis üyesi Ayhan Karanfil asil belediye meclis üyeliğine ve AK Partili Abdurrahman Arslan yedek meclis üyeliğine seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 5 yıl önce

Havalar ısındı ve haşereler çıkmaya başladı, lütfen gerekli ilaçlamaları yapın.