Bu haber kez okundu.

Siirt'te Terör Operasyonunda: Çok Sayıda Mühimmat Bulundu
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, kentin Pervari ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenledi.

Pervari İlçesine bağlı Doğan bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütüne yönelik çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Siirt Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, operasyon kapsamında saha taramasında 3 AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği, 22 şarjör, 55 mühimmat, el telsizi, 3 kilogram patlayıcı madde ve örgütsel dokümanı bulundu.

Ele geçirilenler arasında yaşam malzemesi ve teçhizat ile çok sayıda dijital materyal olduğuna yer verilen açıklamada, operasyonun halen devam edildiğine yönelik bilgi verildi.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 
SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.