Bu haber kez okundu.

Siirt'te Sonsöz Gazetesi 46. Yaşında
banner229

Mehmet Şakir Dede ve Atilla Durak'ın sahipliğini yaptığı Siirt'te Sonsöz Gazetesi, ara vermeden 45. yayın hayatını tamamlayarak 46. yılına girdi.

Atilla Durak, 3 Ocak 1977 yılında yayın hayatına giren gazeteyi tüm zorluklara rağmen bugünlere taşıdıklarını söyledi. Özellikle bölgede bu tür gazetelerin ayakta durmasının güç olduğu dile getiren Durak, "Bölgemizde gazetecilik yapmak çok zordur. Tüm zorlukların üstesinden gelerek buralara kadar taşıyabildiğimiz Sonsöz gazetesi dün olduğu gibi bugün ve yarın da halkın yanında hakkı savunmaya devam edecek.

Kamu görevi yürüten mahalli gazetelerin mutlaka yerel idareciler tarafından desteklenmesi gerekir. Verilecek destekle daha iyi bir yayın kalitesi çıkarılabilecektir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.