Bu haber kez okundu.

Siirt'te  ‘’Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı’’ Yapan 1 Şahıs Yakalandı
banner229

Siirt'te silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen bir şüpheliye yönelik düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Siirt Valiliği tarafından İl Jandarma Komutanlığı personellerince kaçakçılara yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Siirt Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ile Kurtalan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ‘’Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı’’ yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde, M.E. isimli şahsın yasadışı silah ve mühimmat bulundurduğu bilgisi elde edilmiştir. 
Yapılan fiziki takip sonucu M.E 10.10.2023 günü Kurtalan ilçesi Gözpınar Jandarma Karakol Komutanlığı Yol Kontrol Noktasında yakalanmış, araçta yapılan aramada;   
•    (1) Adet 9 mm Çapında Tabanca 
•    (1) Adet 7.65 mm Çapında Tabanca 
•    (2) Adet Şarjör
•    (15) Adet 9 mm Fişek ele geçirilmiştir.
Konu ile ilgili Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığınca adli tahkikata devam edilmektedir.
Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.