Bu haber kez okundu.

Siirt'te Şehit Uzman Çavuş İbrahim Çetin İçin Tören Düzenlendi
banner229

Batman'ın Hasankeyf ilçesine bağlı Kelekçi köyü Mava Dağı'ndaki terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Çetin için Siirt'te tören yapıldı.

Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı Kelekçi köyü Mava Dağı’nda terör örgütü PKK mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda, teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Afyonkarahisar doğumlu 31 yaşındaki Uzman Çavuş İbrahim Çetin için Siirt Devlet Hastanesinde tören düzenlendi.

Önceki gün Batman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Hasankeyf ilçesine bağlı Kelekçi köyü Mava Dağı’nda terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlar esnasında, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada kafasından aldığı kurşun yarasıyla ağır yaralanan ve kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesinde şehit olan 31 yaşındaki Uzman Çavuş İbrahim Çetin için hastanede bir tören düzenlendi.

Şehit İbrahim Çetin’’in Siirt Devlet hastanesi morgunda tamamlanan cenaze işlemleri ardından Türk bayrağına sarılı naaşı komutanları ve silah arkadaşları tarafından tekbirler ve dualar eşliğinde alındı.

İl Müftü Vekili Muhammed Özdemir'in okuduğu duanın ardından cenaze nakil aracına konulan şehidin naaşı, helikopterle Batman'a gönderildi.

Şehit Uzman Çavuş Çetin'in cenazesinin toprağa verilmek üzere memleketi Afyonkarahisar'a nakledileceği öğrenildi.

Törene, Siirt Valisi Ali Fuat Atik,Siirt 3. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Oğuzhan Pehlivan, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk, İl Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür bazı sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.