Bu haber kez okundu.

Siirt'te PTT Şubesine Gelen 183. Müşteriye Pul Koleksiyonu Hediye Edildi
banner229

Siirt'te PTT'nin kuruluşunun 183. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kurtalan ilçe şubesine gelen 183. müşteriye pul koleksiyonu hediye edildi.

Siirt PTT Başmüdür V. Merve Pelin Ertekin Buldu, Kurtalan şubesinde gişe işlemi yaptıran 183. müşterisi emekli öğretmen Rafet Eren’e pul koleksiyonu hediye etti.

Siirt PTT Başmüdür V. Merve Pelin Ertekin Buldu, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en köklü kurumları arasında yer alan PTT'nin 183 yıllık geçmişi ve tecrübesi bulunduğunu söyledi.

Teknolojik alt yapısı güçlendirilen kurumun pazar payı artırılarak vatandaşa daha kaliteli hizmet sunduğunu dile getiren Buldu, şunları kaydetti:"PTT'nin, posta, kargo, lojistik, e-ticaret, sigortacılık gibi alanlarda vatandaşlara hizmetleri sürüyor.

Kurum olarak posta sektörünün yanı sıra dünya pazarında söz sahibi olmak için tüm personelle mesai gözetmeksizin canla başla çalışıyoruz. Türkiye'nin yarınına değer katacak önemli bir aktör olan kurumun hizmetleri aksamadan devam edecek.

183. müşteri Rafet Eren de PTT'nin hizmetlerinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.