Bu haber kez okundu.

Siirt'te Narkotik Operasyonu! 100 Kilogram Eroin Ele Geçirildi
banner229

Siirt üzerinden yurt dışına yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine narkotik ekiplerince operasyon başlatıldı.Yapılan  operasyonda 100 kilogram eroin ele geçirilirken, 5 kişi de gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan ortak faaliyetlerde: Van Çatak Pervari Şirvan üzerinden İstanbul'a oradan da Yurtdışına yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapan organizasyonun deşifresi için 4 ay süre ile projeli çalışma yürütülmüş, tespit edilen T.S., K.Y. , S.Y. , A.M. ve Ö.K. isimli şüphelilerin suç unsurları ile  yakalanması için başlatılan operasyonda yaklaşık 100(yüz) kg gelen eroin maddesi ele geçirilmiş, organizasyonun tüm yönleriyle çözülmesi için çalışmalarımız devam etmektedir.

SİİRT EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.