Bu haber kez okundu.

Siirt'te İş Yerine Girip Ayakkabı ve Süs Eşyası Çalan Küçük Hırsız Yakayı Ele Verdi
banner229

Siirt'te bir iş yerine girerek 500 TL para, 2 adet spor ayakkabısı, 2 adet süs eşyası olarak kullanılan kasatura çalan hırsız Siirt İl emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yapılan kamera ve saha destekli çalışmalar sonucu olayın faili  D.S. polis ekipleri tarafından tespit edilerek gözaltına alındı.

Gözaltına alınan D.S. emniyetteki işlemlerine devam ettiği belirtilirken, Siirt İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "28.04.2022 günü Bahçelievler Mahallesi Hanımefendi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir işyerinin masa çekmecesinden 500 TL para, 2 adet spor ayakkabısı, 2 adet süs eşyası olarak kullanılan kasatura ve 3 adet tesbihin çalınması konusu ile ilgili olarak Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yapılan kamera ve saha destekli çalışmalarda konuyu gerçekleştiren şahsın D.S. isimli yaşı küçük şahıs olduğu tespit edilmiş, şüpheli 29.04.2022 günü yakalanmış, alınan talimata istinaden  işlemlerinin akabinde ailesine teslim edilmiş ayrıca çalıntı malzemeler müşteki şahsa teslim edilmek üzere muhafaza altına alınmıştır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.