Bu haber kez okundu.

Siirt'te İş Yerinden Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı
banner229

Yeni Mahalle 1554 Sokakta faaliyet gösteren bir işyerinde meydana gelen 10.000 TL değerinde muhtelif kablo, su dinamosu ve sıhhi tesisat malzemelerinin çalınması olayına karışan 2 zanlıdan biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada;27.02.2022 günü Yeni Mahalle 1554 Sokakta faaliyet gösteren bir işyerinde meydana gelen 10.000 TL değerinde muhtelif kablo, su dinamosu ve sıhhi tesisat malzemelerinin çalınması konusu ile ilgili olarak Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda İki (2) şahıs yakalanmış, 01.03.2022 günü çıkarıldıkları adli mercilerce Bir(1) şahıs mahkemeden serbest bırakılmış, Bir(1) şahıs ise TUTUKLANMIŞTIR.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.